Bali v létě - recenze

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali v létě - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. června - 23. června 2022

43 306 Kč  42 007 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
25. června - 4. července 2022

34 545 Kč  33 854 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
27. června - 6. července 2022

30 844 Kč  30 227 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
6. června - 15. června 2022

34 545 Kč  33 854 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
27. června - 9. července 2022

39 576 Kč  38 389 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
28. června - 10. července 2022

39 576 Kč  38 389 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
19. června - 28. června 2022

30 844 Kč  30 227 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
5. června - 17. června 2022

39 576 Kč  38 389 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
9. června - 21. června 2022

34 235 Kč  33 208 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Bali Garden Beach Resort

👍 90 %
23 hodnocení
Bali Garden Beach Resort - Bali v létě - recenze

Kuta Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
18. června - 30. června 2022

34 235 Kč  33 208 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Golf, Surfování, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m

Zobrazeno 1-10 z celkem 22

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 22 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Bali v létě - recenze - nejlepší recenze

Bali v létě - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5.5hvězdičkový Ayodya Resort & Spa. Recenze je udělená na základě 20 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je úterý 14. června 2022 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 23. června 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 42 007 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Bali a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 3 % z původní ceníkové ceny 43 306 Kč. Do lokality Nusa Dua Beach, kde se ubytování Ayodya Resort & Spa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute v Bali v létě s nejlepší recenzí v rezortu Nusa Dua Beach podle referencí od 20 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Bali v létě - recenze

Nejlevnější Bali v létě - recenze

Nejlevnější dovolenou Bali v létě - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování The Aveda Boutique. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 17. června 2022 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 23. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 22 046 Kč. Rekreace v resortu Seminyak je v délce 7 dní - 6 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Bali a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení The Aveda Boutique v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. The Aveda Boutique je situován v letovisku Seminyak. Doprava do letoviska v lokalitě Seminyak je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Využijte nejlevnější First Minute v Bali v létě.

Luxusní Bali v létě - recenze

Bali v létě - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Bali? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový The Aveda Boutique v letovisku Seminyak. Termín odjezdu/odletu je v pátek 17. června 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 23. června 2022. Pobyt je v délce 7 dní - 6 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 22 046 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Bali a o podmínkách dovolené v The Aveda Boutique v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Seminyak, kde se ubytování The Aveda Boutique nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute v Bali.

Bali v létě - recenze - recenze

Bali Garden Beach Resort - Kuta Beach

Opravdu nádherná dovolená... Bali je rozmanitá a přátelská země, která stojí za poznánívíce recenzí

Bali Garden Beach Resort - Kuta Beach

Opravdu nádherná dovolená... Bali je rozmanitá a přátelská země, která stojí za poznánívíce recenzí

Ayodya Resort & Spa - Ayodya Resort & Spa - Nusa Dua Beach

Ráj na Zemivíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Bali?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Bali vyberte úvodní stránku v Dovolenaostrovbali.cz - dovolená Bali a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Bali můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenaostrovbali.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Bali můžete vyzkoušet například také web Dovolená Bali. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Bali, pobyty Černá Hora 2021 nebo například zájezdy Egypt 2021 či Last Minute Chorvatsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Bali v létě - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Bali s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenaostrovbali.cz - porovnání cen zájezdů do Bali. Web Dovolenaostrovbali.cz využívá cookies.