Bali - dovolená - recenze

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
29. listopadu - 8. prosince 2021

42 714 Kč  41 005 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
6. března - 18. března 2022

39 536 Kč  37 164 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
24. března - 2. dubna 2022

34 732 Kč  32 995 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
29. ledna - 7. února 2022

42 714 Kč  41 005 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
1. února - 10. února 2022

42 714 Kč  41 005 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ plná penze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
23. února - 7. března 2022

57 728 Kč  55 419 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. června - 23. června 2022

43 306 Kč  42 007 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Ayodya Resort & Spa

👍 94 %
20 hodnocení
Ayodya Resort & Spa - Bali - dovolená - recenze

Nusa Dua Beach | Bali
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
9. února - 21. února 2022

51 166 Kč  48 608 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Sanur Beach

👍 92 %
17 hodnocení
Sanur Beach - Bali - dovolená - recenze

Sanur | Bali
✈ letecky Vídeň
🍽️ bez stravy
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
14. prosince - 20. prosince 2021

22 730 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sanur Beach

👍 92 %
17 hodnocení
Sanur Beach - Bali - dovolená - recenze

Sanur | Bali
✈ letecky Vídeň
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
31. října - 7. listopadu 2021

22 808 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 578

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Bali - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Bali - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5.5hvězdičkový Ayodya Resort & Spa. Recenze je udělená na základě 20 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 29. listopadu 2021 a den příjezdu/příletu je středa 8. prosince 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 41 005 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Bali a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 4 % z původní ceníkové ceny 42 714 Kč. Do lokality Nusa Dua Beach, kde se ubytování Ayodya Resort & Spa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute v Bali na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Nusa Dua Beach podle referencí od 20 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Bali - dovolená - recenze

Nejlevnější Bali - dovolená - recenze

Nejlevnější dovolenou Bali - dovolená - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Sanur Beach. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 19. listopadu 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 25. listopadu 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 22 388 Kč. Rekreace v resortu Sanur je v délce 7 dní - 6 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Bali a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Sanur Beach v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Sanur Beach je situován v letovisku Sanur. Doprava do letoviska v lokalitě Sanur je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Využijte nejlevnější v Bali na podzim s průměrnou recenzí 92 % dle 17 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Bali - dovolená - recenze

Bali - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Bali? Zkuste přepychový luxusní 5.5hvězdičkový Ayodya Resort & Spa v letovisku Nusa Dua Beach. Termín odjezdu/odletu je v neděli 6. března 2022 a datum příjezdu/příletu je v pátek 18. března 2022. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 37 164 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Bali a o podmínkách dovolené v Ayodya Resort & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na jaře zahrnuje aktuálně slevu 6 % z původní ceníkové ceny 39 536 Kč. Do lokality Nusa Dua Beach, kde se ubytování Ayodya Resort & Spa nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute v Bali. Průměrná recenze Ayodya Resort & Spa je 94 % podle referencí od 20 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Bali - dovolená - recenze - recenze

Bali Garden Beach Resort - Kuta Beach

Opravdu nádherná dovolená... Bali je rozmanitá a přátelská země, která stojí za poznánívíce recenzí

Bali Garden Beach Resort - Kuta Beach

Opravdu nádherná dovolená... Bali je rozmanitá a přátelská země, která stojí za poznánívíce recenzí

Ayodya Resort & Spa - Ayodya Resort & Spa - Nusa Dua Beach

Ráj na Zemivíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Bali?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Bali vyberte úvodní stránku v Dovolenaostrovbali.cz - dovolená Bali a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Bali můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenaostrovbali.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Bali můžete vyzkoušet například také web Dovolená Bali. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Rumunsko, pobyty Slovensko 2021 nebo například zájezdy Spojené arabské emiráty 2021 či Last Minute Španělsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Bali - dovolená - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Bali s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenaostrovbali.cz - porovnání cen zájezdů do Bali. Web Dovolenaostrovbali.cz využívá cookies.